Mercedes-Benz Financial Services - Home
zoek

Innameprocedure voor bestuurders

U bent door uw werkgever geïnformeerd over het aflopen van de overeenkomst van uw leasewagen. Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor het volgen van de regels voor het inleveren van uw leasewagen.

Macadam Nederland B.V.

Voordat uw leasewagen kan worden ingenomen, wordt deze onderworpen aan een inspectie. Mercedes-Benz Financial Services heeft hiervoor Macadam Nederland B.V. in de arm genomen, een onafhankelijke organisatie.

Afspraak inplannen

Om de innameprocedure voorspoedig te laten verlopen, dient u een afspraak te maken met Macadam via het telefoonnummer +31 (0)172 475 490. De locatie en het tijdstip zijn geheel naar eigen wens in te plannen. Macadam zorgt ervoor dat uw leasewagen wordt ingenomen en wordt vervoerd naar ons Remarketing Center in Oosterhout (NB). Mocht er voor u een nieuwe leasewagen klaarstaan, dan kunt u in overleg met de dealer en Macadam uw huidige leasewagen na inspectie bij de dealer achterlaten. 

Innameverslag en fotodossier

Nadat uw leasewagen door Macadam is ingenomen, heeft u de mogelijkheid om het innameverslag en fotodossier online in te zien. U hoeft daarvoor enkel het kenteken van uw voormalige leasewagen in te vullen. 

Schadebeoordeling

Van groot belang bij het inleveren van uw leasewagen is de schadebeoordeling. Wat is nu precies acceptabele en onacceptabele schade? Als schade het resultaat is van normaal gebruik spreken we van acceptabele schade en zijn er geen kosten aan verbonden. Onacceptabele schade wordt aan uw wagenparkbeheerder doorbelast.

Pagina delen
Heeft uw leasewagen schade?

Meld uw schade voordat de personenwagen wordt ingenomen en voorkom een nafactuur voor uw wagenparkbeheerder.