Mercedes-Benz Financial Services - Home
zoek

Verzekering

Als u een personenwagen least bij Mercedes-Benz Financial Services hebt u de mogelijkheid om een verzekering bij ons af te sluiten. Alle nieuwe leasewagens verzekeren wij WA-Casco. Ook sluiten wij een Ongevallen-Inzittendenverzekering af.

Verzekering uitbreiden

U kunt deze verzekering uitbreiden met een Personen-Ongevallen-Inzittendenverzekering en/of een Rechtsbijstandverzekering. Het eigen risico is afhankelijk van de waarde van uw leasewagen en uw leasepakket. Uw persoonlijke eigendommen in de leasewagen zijn met bovenstaande verzekeringen niet gedekt. Wilt u deze verzekeren, dan kunt u hiervoor zelf een verzekering afsluiten. 

Bestuurder 

Uw partner mag in uw leasewagen rijden. Uiteraard moet hij of zij wel in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De verzekering is bij Mercedes-Benz Financial Services dan gewoon geldig. Het is mogelijk dat uw eigen werkgever hierin beperkingen stelt. Vraag uw werkgever of wagenparkbeheerder om meer informatie.

Vervangend vervoer bij schade

Uw leasewagen kan ook elders verzekerd zijn. Houdt u er rekening mee dat uw vervangend vervoer bij schadereparaties dan anders is geregeld.

Verklaring schadevrije jaren

Als u schadevrij hebt gereden, kan uw werkgever of wagenparkbeheerder bij Mercedes-Benz Financial Services een verklaring schadevrije jaren voor u opvragen. 

Pagina aanbevelen
Heeft uw leasewagen schade?

Meld uw schade voordat de personenwagen wordt ingenomen en voorkom een nafactuur voor uw wagenparkbeheerder.