Mercedes-Benz Financial Services - Home
zoek

Mercedes-Benz Financial Services

Mobiliteit, daar draait het om bij Mercedes-Benz Financial Services. U least, financiert en verzekert onder één dak bij een professionele partij met passie voor auto's. Of het nu gaat om één auto of om een wagenpark van honderden voertuigen, wij zijn gedreven in het vinden van uw oplossingen op maat.

Trots op het merk

Trots zijn we op onze merken: Mercedes-Benz en smart. Dit is wat onze medewerkers verbindt met onze dealers en klanten.

Trots zijn we ook op onze zeer brede dienstverlening. Die straalt dezelfde passie, stijl en klasse uit. Onze klanten vinden die trots én de topkwaliteit van onze auto's terug in onze lease-, financiering- en verzekeringsproducten.

Financial Services voor iedereen

Mercedes-Benz Financial Services is onderdeel van Daimler Financial Services (DFS), één van 's werelds grootste autoconcerns. Dankzij deze schaalgrootte kunnen we zeer aantrekkelijke tarieven hanteren.

Wij bieden zowel onze zakelijke als onze particuliere klanten een breed assortiment in lease-, financiering- en verzekeringsproducten aan. Dat doen we voor personenauto's en bedrijfsauto's. Dat doen we voor alle merken en alle markten. Wij staan voor u klaar als het gaat om financial services en insurance services.

Facts & figures

Daimler Financial Services (DFS) - Het moederconcern van Mercedes-Benz Financial Services Nederland - is wereldwijd aanbieder van financiële diensten. Met activiteiten in meer dan 40 landen over de hele wereld en circa 7.000 8.800 medewerkers, ondersteunt DFS de verkoop van Daimler voertuigen.

Klik hier voor actuele bedrijfsinformatie.

 

 
Pagina delen