1. Home
  2. Over MBFS

Kwaliteit, flexibel en persoonlijk

Mercedes-Benz Financial Services

Mobiliteit, daar draait het om bij Mercedes-Benz Financial Services. U least, financiert en verzekert onder één dak bij een professionele partij met passie voor auto's. Of het nu gaat om één auto of om een wagenpark van honderden voertuigen, wij zijn gedreven in het vinden van uw oplossingen op maat.

Trots zijn we op onze merken: Mercedes-Benz en smart. Dit is wat onze medewerkers verbindt met onze dealers en klanten. Trots zijn we ook op onze brede dienstverlening. Die straalt dezelfde passie, stijl en klasse uit. Onze klanten vinden die trots én de topkwaliteit van onze auto's terug in onze lease-, financierings- en verzekeringsproducten.

Producten en diensten

MBFS voor iedereen

Mercedes-Benz Financial Services is onderdeel van Mercedes-Benz Mobility AG: op haar beurt een dochter van Mercedes-Benz Group AG – de moedermaatschappij van het Mercedes-Benz Group – en wereldwijd actief als aanbieder van diensten op het gebied van financiering, lease, verzekeringen en wagenparkbeheer. Dankzij deze schaalgrootte kunnen we zeer aantrekkelijke tarieven hanteren.

Wij bieden onze zakelijke en particuliere klanten een breed assortiment in lease, financierings- en verzekeringsproducten aan. Dat doen we voor personenauto's en bedrijfsauto's. Wij staan voor u klaar als het gaat om financial services en insurance services.

 

 

 

Contact

Werken bij MBFS

Bij ons verdient u meer dan alleen een carrière. U krijgt de kans om zich te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Bij ons krijgt u de best mogelijke kans voor een succesvolle toekomst. Wij verwelkomen u graag bij ons bedrijf!

 

Werken bij Mercedes-Benz

Duurzaam ondernemen

Zowel nationaal als internationaal heeft Mercedes-Benz Financial Services sociale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Tijdens de jaarlijkse 'Day of Caring' zet het team van Mercedes-Benz Financial Services zich in voor een goed doel. 


Facts & figures

Mercedes-Benz Mobility AG - Het moederconcern van Mercedes-Benz Financial Services Nederland - is wereldwijd aanbieder van financiële diensten. Met activiteiten in meer dan 40 landen over de hele wereld en circa 8.800 medewerkers, ondersteunt Mercedes-Benz Mobility de verkoop van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens.

Homepage